Dobrodošli na internet prodavnicu Deli Alati.

Telefon

Pozovite nas 065 593 168

Dobrodošli na internet prodavnicu Deli Alati.

Politika privatnosti

Kompanija Pulse Design sa seditem u Veljka Mlađenovića bb, ceni privatnost svojih korisnika, zato čuvanju njihovih ličnih podataka posvećuje izuzetnu pažnju. Prikljupamo samo osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za kvalitetno poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Korisnicima dajemo mogućnost izbora i odluke da li žele da budu deo ili ne naše e-mail liste u svrhu marketinških aktivnosti. Podaci ostavljeni prilikom registracije, služe za tehničku administraciju sajta i povremeno ili redovno informisanje o našim akcijama, akcijskim paketima kao i novostima iz našeg prodajnog asortimana.

Podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima služe za kvalitetno obavljanje posla.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. 

Zaposleni u Pulse Design kompaniji  svesni su značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje istih. 


Saglasnost i promene uslova


Pulse Design obavezuje se da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici ili  slanjem e-mail obaveštenja registrovanim korisnicima.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na +387 51 389 890 ili mail komercijala@pulsedesign.org.

Brza dostava

Pozovite nas

Pošaljite nam mail

Brza i sigurna kupovina

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing